Aurum AS - vi er ikke annerledes, bare litt bedre
Aurum

Hvem er vi?

Vi er et lite konsulentselskap - av og for oss som jobber her. Vi er heleid av de ansatte, bestemmer selv, har svært lite overhead, en raus holdning og visjoner om fremtiden. Vi brenner for programvareutvikling, og gjør det vi kan for å være blant de beste.

Virker dette interessant?

Send en mail til Stian

Hva vi tilbyr

Hos oss får du knallbra lønn, helse- og reiseforsikring, telefonabonnement, utstyret du trenger og plenty av faglige og sosiale arrangementer i løpet av året. Vi drar på turer, utfordrer oss selv utenfor kontoret, arrangerer faste fagmøter og sender folk på kurs over hele verden. Takhøyden er enorm, og vi sparer ikke på kruttet.

En skarp konsulent trenger utfordringer, og vi stiller derfor krav til oppdragene våre. Et oppdrag må være både spennende, faglig utfordrende og i fornuftig nærhet til hjemmet. Vi har et fokus på Microsoft-teknologier, men det jobbes mye med annet også. Fagmøter, kurs- og konferanseturer bidrar også til å holde oss oppdaterte. Både rent teknisk, men også for å inspirere og ha det moro sammen. Dessuten elsker vi gode diskusjoner.

Partnerskap

Vi er heleide av de ansatte, og har planer om å la det forbli slik. Som ansatt får du mulighet til å kjøpe deg inn i selskapet og ta del i både eierskapsfølelse, økonomisk gevinst og alt hva fremtiden måtte inneholde. Virker dette interessant? Send en mail til Stian, så tar vi gjerne en prat!